en liten åsikt.

alltså jag tänkte bara skriva en liten åsikt, och jag tror alla håller med. nina har blivigt så dålig på att skriva i utförliga inlägg i bloggen,  då hon skriver så är det typ 2 rader! ändring nina! meningen med att ha en blogg är att man ska skriva i den =)

 förövrigt måste jag bara säga att nina är ganska söt bara så ni vet det, puss på hon! :)  nu ska vi ta oss på dollar , hejdå! =) 
  


Nina har varit duktig ;D

Först va ja till Arjeplog för första gången på ja vet inte hur länge:P Hos mormor fick ja typ 100 par skor.. hihi sen så har ja vare ute o gått typ 6 km ;) duktigt va ;)

Av me kläderna snygging, de är insidan som räknas ;) Mohaha!

Jävla äckel väder! De både regnar o snöar :( Man vill ju bara grina!
Därför bjuder ja istället på en bild på öge mitt... själens spegel ni vet ;) Så dröm er bort där en stund tills ja kommer på nått bra o skriva ;)




Ha de, Pöss!


Vill åxå ha...:(

Vad har hänt under dessa dagar? Ja egentligen ganska mycke, Robert har då fyllt 18 o fått körkortet så vi får väl säga GRATTIS till han:) Å det är verkligen fusk för de känns som alla är 18 o han körkort utom jag... O ja vill verkligen haaaaa!!!!!

Men usch va lite ja hade o säga :S
Aja får väl skriva mer sen om de nu skulle hända nå spännande ;)

Ha de, Pöss!

Hold on be strong

Jaha Tisdag... va på Bilprovningen igen och kommer nog vara där ganska många veckor framöver :) Det är väldigt läringsrikt åsså är de ju som kul när folk man känner kommer in o ska besikta. Idag var Robert där med sin 123a ;) Jag tycker faktiskt det gick ganska bra för han, den är ju som i gott skick :) Lite små fel men det har ju alla gamla bilar så han borde fan va nöjd ;)
Å fint väder nå så helvetes! Ja for typ hem kring 2- halv 3 å satte mig o rita ett tag sen kom min syster så då for vi ut o gick en liten sväng o efter det var det dags för tvättning. Tro ni ja had nå smutstvätt?! Fyy faaan!
Åsså har ja hunnit vara med mamma o Mats till Dollar Store o handlat lite tjafs :P
Jåå ja ska då inte glömma att nämna att min lilla Hugo har kommit hit.. Wiiiiiii ;D

Ja tror att det blir en tidig kväll... Ska tvätta klart o sen blir det väl o tvätta mig själv o efter de kanske ja ritar en teckning till åsså tar ja Hugo o kryper ner under täcket ;) Han är ju så himla mysig!
Hmm.. är det något mer ja borde säga i de här inlägget..? Näe tror inte de.

Ha de, Pöss!

Saknar dig Amanda Alnqvist!

Asså förlåt Amanda att jag aldrig hör av mig men du ska veta att ja tänker på dig varje dag o saknar dig så sjukt mycke!

Hihi men hoppas iallafall du ar det bra åsså måste du ju komma hit nån helg ;D

Kram på dig!

Heartbroken heartbreaker!

Kom just hem... Blev en kort dag i skolan men ja palla fan int vara där, jag har ju ändå inget att göra där. Blir väl så jag fortsätter min praktik på bilprovning. Finns väl inte så mycke annat att göra!
Men nu känner jag mig iallafall väldigt sugen att krypa tillbaka in under täcket ;D Är faktiskt inte så trött men bara allmänt mys-sugen :P Synd bara man måste ligga själv... =/

Ja fattar inte varför ja fortfarande känner såhär..
Mer än två månader har gått men de känns som igår. Jag har aldrig vart med om dehär förut o ja vet fan inte hur ja ska ta mig ur det..?! Det fattas något, så är det bara. Ja klarar inte att fylla ut hålet i hjärtat med något annat utan ja tror bara jag måste försöka sy ihop det o se hur länge de håller...
Har ni någon gång hört uttrycket:

Vi delade på kärlek, jag tog kär o du tog lek!


Tycker iallafall det är väldigt bra sagt...

Ha de, Pöss!

Toppen fredag!

Måste börja med att tacka Majsis för i helgen, de har vart underbart o haft dig hos mig! puss på dig<3
Iallafall så va fredagen väldigt kul... på dagen hände de väl inte så mycke men på kvällen hände de desto mer. Vi for iallafall ut me nå vänner o ragga o bara hade allmänt kul ;D de va ju faktiskt en del folk ute..precis sådär lagomt ;)
Roligaste kvällen på länge hur som helst!

O äntligen fick ja känna att du bryr dig... Det betyder<3

Men idag känner jag då bara för att ligga inne o inte göra nå.. bara typ se på Tv o mörg ;D
Haha jag längtar ju typ till skolan börjar, allt blir ju som vanligt då o jag har ju ändå inget o göra i skolan så... Vardagen blir ju som organiserad o de är fan skönt. Men det har ju som ändå vart ett bra lov och faktiskt riktigt fint väder :)

Hmm.. har ni märkt att ja som slutat skriva om mina funderingar ;) hihi

Ha de, Pöss!

Sammanfattning av mitt lov :P

I tisdags när ja följde syrran o handla så ringer pappa och säger att han var påväg genom Arvidsjaur ner mot Östersund med ett hus från Älvsbyhus... Å jag som nu älskar att åka lastbil tvärpackade mina saker och följde med. Vi var framme där kanske 9-10 nånting å då fikade vi lite åsså la vi oss :)
Morgonen därpå lastade dom av alla lastbilar o kring 10 bar det av hemåt..
Va väl i Arvidsjaur ca 18 å då åt vi middag hos syster åsså följde jag med till Älvsbyn.

Väl framme i Älvsbyn for ja o hälsade på Majsan :P hihi! Vi satt o prata en liten stund sen for ja till framor o fika lite men då började sängen verkligen locka!
10.50 Torsdag morgon satte ja o Majsan oss på bussen o drog tillbaka till staaaaaaaaan ;) näe, men Arvids ;)
Men ja ork fan inte berätta så mycke om den dan för de hände faktiskt inte så jäääävla mycke ;D

Iallafall så är det nu fredag o vi ligger här i sängen o mörg som nå jäääävla idioter :P o när vi gjort de klart ska vi väl iofs fortsätta vara idioter men vi ska väl iallafall förflytta oss o kanske stoppa i oss nå föda ;D

Ha de, Pöss!

All I think about is.. you

Igår skulle inte mamma o mats ut med skotern så jag följde ut med Matilda o hennes familj istället :) De va som kul, ja o Matilda va o drog nån ragg ;)
Sen följde jag med till Arjeplog på armbrytarträningen som syrran o Daniel o dom där skulle på... åsså sen när vi kom hem skyndade jag Linus o Maja till Amandas stuga där en massa folk redan satt o grilla. Eftersom ja inte hunnit äta nån middag blev det att börja med att göra mat.. hihi! Varma mackor, åj åj så gott! utmed elden blev det väl att tillbringa kvällen till sdet blev så kallt o blött att alla gick in i lillstugan dänna ;)
Ja tror det var kring 6 som alla hade lagt sig för att sova :P

imorse var det hur fint väder som helst o ja vaknade ju ganska tidigt som vanligt så ja tog en liten promenad o mötte Maja som hade sovit hos sin faster :)
Sen åt ja väl typ hela förmiddan tills alla andra vaknade :P

Kom hem för en liten stund sen o ha stått i duschen en bra stund o de va HUUUUUUUUR skönt som helst kan ja lova er ;) Å ja är trött som ett as så ja får väl se om ja orkar göra nå ikväll lr om man går o lägger sig tidigt :P

Å än en gång.. Förlåt!


Ha de, Pöss!

I´m really sorry!

Fredagkväll hade jag egentligen tänkt ligga inne o tjocka mig o kolla på tv men Maja tyckte väl kanske inte de så jag följde med henne tillbaka till samhället åsså for vi till Amanda :) Där va det lite folk iaf o vi badade badtunna o hade det mysigt... :P
Faktiskt en väldigt bra kväll förutom att jag verkligen fick inse så mycke fel ja gjort...
Ja borde fan ha berättat nått för jag vet ju själv hur det känns. Men nu kan jag inte spola tillbaka tiden o ja hoppas det löser sig för såhär vill jag verkligen inte ha det!
Förlåt!

När ja vaknade imorse kändes de precis som ja hade blivit förlamad i nacken... ja kunde nästan inte röra huvudet o de har hållit i hela jävla dan!!! Fuck!
Vi har som vart ute hela dan, gode kul faktiskt eftersom både Maja o Matilda var med :) o kört skoter o tolkat me bobben o bara myst på ;D

Ikväll däremot ska jag bara ligga inne o se film o hoppas på lite bättre tider... Åsså kanske de blir nån sväng med skotrarna imorrn åxå om det är lika fint väder o sen på kvällen får ja väl se hur ja gör, om ja följer med Amanda o Maja till Amandas stuga lr om jag far till Arjeplog. Ja vet som inte riktigt vad ja vill just nu..!

Hur som helst så ska jag väl lägga mig o försöka vila nacken o samtidigt vänta på mat..

Ha de, Pöss!

Påsk kort

Kul att de här va de enda påskkortet man fick i år :P o de va dessutom av Robert efter att ja bett om ett...





Påsklov!

Jaha, de va sista dagen och nu är det Påsklov ;D Känns gode jävla skönt för nu är ja jävligt less allt! Men så är de ibland o ja hoppas det blir ett bra lov :)

Jag o Sara lagade en Tacopaj till middag åsså va hon tvungen skynda sig iväg till jobbet o ja klippte en hund. Efter det så följde jag med Frida och Daniel till Akkavare på Armbrytarträningen... syrran ville så gärna ha med mig o de va faktiskt ganska kul. Syster fick allt nå o bita i ;)
När ja komme tillbaka därifrån for ja hem till Frans o Matilda där; Linus, Ruben, Daniel, Robert, Sara o Matilda satt o typ spela tvspel :P haha Frans va inte ens där ;)
Å avslutet på kvällen blev väl o dra en ragg me nå pojkar :)

Finns väl inte mycke mer o säga just nu... Thihihihihih :P

Ha ett bra lov allesammans, Pöss!

He made use of me!

Imorse tog ja mig en skön sovmorron :) Var på Bilprovningen typ halv 10-10, så där lagomt sent... haha!
Näe men dom har sagt att ja får komma vilken tid som helst så ;P Imorgon är då min sista dag där och även sista dagen innan Påsklovet!  Fy fan vad ja behöver ett lov just nu!!!

När du tror dig känna folk som bäst visar det sig helst plötsligt att du inte vet ett skit om dom...
Ibland önskar jag verkligen ja kunde läsa folks tankar så man visste vad som va sant lr inte. För hur mycke du än litar på vad en speciell person säger så kan det plötsligt visa sig att det förtroendet var förjäves... Men problemet är ju, när kan man börja lita på en person? Även om det är den som står en närmast... när kan man ge den ens förtroende? Ska man nångång över huvud taget göra det?! De personer som har svårt att lita på folk kanske egentlige har det bäst för då behöver dom ju inte heller bli besviken...

B e s v i k e n ... Finns det något värre?

Att känna sig besviken är ju faktiskt något som tar en så hemskt hårt om hjärtat. För i och med att man blivit besviken så har man ju antagligen gett sitt förtroende åt någon som egentligen inte förtjänat det. Men visst, lite besviken blir vi alla kanske då och då när det typ gäller tävlingar och så... men det är ju som en annan sak.

Men nu måste jag iallafall se framåt och Maja sa något helt fantastiskt som ja bara måste få citera...!

I party like a rock star,
look like a movie star,
play like an all-star
and fuck like a porn star.



Nu ska lilla nina sova ;D
Ha de, Pöss!

Tillbaka till livet!

Helgen har varit fantastisk!
I fredags åkte jag buss till Älvsbyn där jag först hälsade på min farbror och hans sambo och deras lilla hund-bäbis. Vi alla åt middag hos farmor, Älgstek o potatisgratäng, hur jävla gott som helst! Sen bar det av till Piteå... pappa är ju en ängel som kan skjutsa mig nästan vart ja än vill...;D
Väl framme i Piteå blev det direkt att slänga sig in bland hundarna. Jag får ju alltid klippa dom när ja kommer för ja tror Susanne börjar bli lite lat ;) Men kul är det! Åsså har dom ju valpar på 9 veckor som det blev att sitta o pussas med!

Lördagmorgon åkte vi till bya stugan där Utsällnings- o Handlerinternatet skulle vara. Upp från Gbg hade åxå duktiga handlar Emelie Karlsson kommit så det var som vi som skulle hålla i allt o lära alla det vi kan. Dagen gick som smort fast det var inte alltför bra väder den dagen.
Kvällen tillbringade vi tillsammans med valparna o bara myste på o pratade om lite allt möjligt.
På söndagmorgon åkte vi tillbaka till byastugan oh fortsatte vårt internat :)
Även den dagen gick smärtfritt men vi alla, både tvåbenta o fyrbenta var hur trött som helst!
Så eftermiddagen tillbringade ja o Emelie i soffan hemma hos Susanne åsså lagade hon jättegod middag ;)

In till busstationen fick ja åka med hennes snygga son Tim ;) Woohooo!! Hihihi Så kl 20.20 satt ja på bussen och ja kan lova er att under hela färden satt jag o försökte hålla uppe ögona ;) För ja vet ju hur fruktansvärt ful man är när man sitter sådär o sover :P

När ja äntligen kom till Arvidsjaur skyndade ja mig hem o kröp ner under täcket... Å ja somnade garanterat direkt ;)

Idag har ja vart på bilprovningen.. det är ju nu min sista vecka där och sen är det Påsklov!! Jippi!!!
Nu väntar jag iallafall på att Matilda ska komma, ja ska nog klippa henne ikväll:)

Ha det, Pöss!

Tar en paus



Känner som just nu att ja behöver en paus så det blir skönt att fara bort i helgen...
Det är till dessa "flickor" och hundar jag ska ;D

Åsså ska ja dessutom hälsa på lite folk i Älvsbyn när jag nu ändå åker förbi där ;)
Nåja, nu vet ni då vart ja ska...

Have a nice weekend everybody!

Pöss!

Engagerad i skolan?



Robert B tog en bild när jag va som mest aktiv i verkstan ;) haha

Livet som en berg- o dalbana...

Ååååh, mitt humör går verkligen upp o ner! Ena stunden är ja hur glad som helst o nästa sitter ja o gråter :S Kan verkligen inte fatta varför ja känner så...
Jag vill verkligen härifrån just nu! Synd ja inte hann med bussen till Älvsbyn i eftermiddag men men, ja far ju då dit imorrn så ja får väl typ ligga i dvala tills bussen går.
Åsså blir de så jag far till Piteå antingen imorrn kväll eller på Lördag morgon...

Dagen var faktiskt ganska jobbig, hade mensvärk av dess like o ville helst bara spy! Gjorde ingenting på mattelektionen..lite mer på bilden men var helst slut när det var dags för idrott. Åsså tror ja de är något med mitt blodvärde för ja känner mig så konstig :S

Å vill ni veta en sak..? Det är snart Påsk!!!!
De har ju för fan gått hur fort som helst.. Såg idag treorna provade sina stundentmössor. Tänk om det ändå va så man skulle ta studenten. Nu känns de ju lite jävligt att det är andra gången man går ut ettan :/ men men.. egentligen inget ja ångrar.

Ha de, Pöss!

You´ll never see me again

Trött som ett as va ja imorse de kan ja lova... Men det är ändå lättare att kliva upp nu på morron när man har praktik istället för skola :)
Ja trivs då fortfarande så bra på Bilprovningen o funderar stark på vad ja ska göra efter Påsklovet. Då måste ja ju hitta nått nytt ställe att vara på ;S

När ja kom hem så va ja jätte duktig o började städa :D Men tyvärr varar inte städ-ilet så länge så jag är då inte klar... Får ta det någon annan dag istället ;)

Jasi hörni.. ja vet då som inte vad ja ska skriva riktigt... känns inte som om de finns så mycke i mitt liv att dela med mig av, det är som egetligen ganska dött!? Tyvärr... må ja väl säga! Ja är som inte van att ha det såhär. Är inte jag i vanliga fall en ganska positiv person som ändå ser framåt??! Nu känns de då som ja bara kollar bakåt o ser vad ja förlorat.. fast egentligen borde ja se vad ja blivit av med men det är fan inte lätt.
Och det är så mycke JAG INTE FÖRSTÅR...
Men det kanske kommer en sån tid för alla... alla ska väl gå igenom de nångång!

I helgen funderar jag på att fara till Piteå... Ann-Sofie o Susanne ( kennel High Score ) ville ja skulle komma dit. Det vore ju faktiskt ganska trevligt men ja vet inte om ja orkar!? Fast egentligen, vad annars ska man göra i helgen? Det är ju iofs marknad här o nå typ Påsk-Disco men va fan... Orka!

Aja nu ska ja nog fortsätta måla lite...

Ha de, Pöss!

RSS 2.0