Tell me, tell me, tell me...

Alltså hur fungerar det egentligen för dom som alltid vill förstöra o rent behöver vara ovän me folk för att funka? Ja mena är liksom inte de bästa att bara låte folk sköta sitt eget o inte lägga sig i sånt som inte rör dom :S De bästa är väl ändå att bara veta vart man har alla o leva i ro, inte liksom med en massa drama runt omkring sig.. hur ska då en människa kunna bli balanserad o funka tillsammans med alla i ett samhälle? Man tycker inte om alla människor så är det bara men man måste lära sig att leva med det, o det är just de en balanserad människa gör!
Att ja använder ordet "balanserad" är just för att ja studerat hundens språk o natur väldigt mycke och varje varelse på denna jord fungerar precis på samma sätt. Är en hunds ägare balanserad är hunden det. Exakt så är det för människor, är folk runt omkring balanserade så blir man automatiskt det, men då måste man låta sig själv följa med. För en hund är ett litet bråk en väldigt stor påfrestning, o på dom märker man det väl. Men vi människor stänger istället in känslorna för att kanske...verka...hårda(?!) Men har man kommit till det stadiet att man hela tiden behöver "drama" runt sig så kanske det är något man själv måste ta itu med för att i framtiden kunna må bra.

Matilda kommer snart :) då ska vi leka :) i kylan :) JUUUUUULLOOOOOOOOOOOV!!!!!!!!!

Ha de, Pöss!

Jennifer, kära jennifer...

Jennifer vart är du?! Ja saknar dig ju! Du gjorde min dag så mycke bättre.. kom tillbaka *snyft*


Hahahahahahahaha....

Nåja hur som helst så är ja då jävlat överlycklig, ja tog körkortet idag :) Bättre julklapp kan man väl nästan inte få ;) Då äre ju bara att skaffa sig en bil :P

Ha de, Pöss!

"på internet kan man lura alla"

Att inte se genom sånt som är genomskinligt, de trodde ni om mig va ;)

Svar till dig Jennifer...

Förklaringen ja vill ha är hur du kan ha sånt medlidande för mig när ja inte ens vet över vad. Jag sörjer inget o har verkligen inte ont. Ja kan tänka mig vad det är du tror jag är ledsen över men vet du, de stämmer verkligen inte! Skulle jag lyssna på vad alla idioter hade att säga så skulle ja väl må så psykiskt dåligt att ja låg på psyket. Men vet du, om det nu är över min pojkvän ja ska sörja så kan ja ju bara säga så att han är den bästa pojkvännen man kan ha o de kan aldrig nån annan lura i mig att han inte är! Hur andra människor har det kan man väl ändå intre heller gå o tänka på hela tiden, hur dom lever sina liv är upp till dom men visst, tycka synd kan man alltid göra men eftersom ja inte kan ändra något för andra så bearbetar jag istället mitt egena liv! Jag har verkligen ingen aning om vad du ens tycker synd om mig för!?

fin fint.

Dagen gick som smort. Först fick vi en rundvandring på flyget o sen begav vi oss tillbaka till skolan så flygarna fick prova våra maskiner :) Dom tyckte de va hur kul som helst, mycke roligare än flyg ;) Så de va ju som ett bra betyg efter dagen!

Alltså ja tycker de är underbart! Allt är jävlat underbart! Ja har min nära o kära o min speciellt kära pojke som är de absolut bästa som finns! Han gör allt så bra, fastän de ibland känns som de finns endel taggar utifrån.
Livet i arvidsjaur.. tjaaa, va fan säger man...

Jahapp

Alltså först ska ja börja att säga, skriv ert namn när ni kommenterar så jag vet vem jag ska fråga vad som menas för nu fattar ja verkligen ingenting :S Så snälla "J.N" ja skulle vilja ha en förklaring :)

Min Hugo har ju blivit pappa som ni kanske vet o hans barn är helt otroligt jävla söta :) Skulle kunna ta dom allihopa :) mohaha! Dom är väl typ 4 veckor o har nyligen börjat springa runt fastän dom inte riktigt har koll på sina ben :P

Imorrn ska vi leka med flygarna så jag ska på förmiddan vara ute på flyget o sen på eftermiddan ska ja skjutsa runt som i 142:an :) Spännande som fan! lr kanske inte men de kanske är en bra ide, lr nå :S Robert sa då att de va hans ide att vi skulle umgås me dom så ja får väl slå han ;) näe men han är ju som söt iaf :D

RSS 2.0