Väldigt väldigt vackert!

I helgen så åkte ja o Robban till gråträsk för att bara ta de lugnt... o nog gjorde vi det! Asså fattar ni så vackert väder de vart i helgen??!!! Helt sjukt så fint :) Älskar vinter<3<3<3

Åsså en väldigt tråkig nyhet...
Daniel, ja lider med dig!

Ha de, Pöss!

KinderÄgg :O:D

Alltså jag o Robban har ju som blivit beroende av KinderÄgg. Haha allt började med att vi köpte ett varsitt åsså fick han en grävmaskin som leksak. Tro ni ja blev nå sur?! Jo men de ska ja tala om för er att ja blev. För hur jäkla tufft är de inte med små grävmaskiner o traktorer o skit :P Nåväl, sen dess har vi ju nästan köpt ett varje dag men det har ju faktiskt lett till en massa jäklans leksaker, allt från pussel till förstoringsglas... Men det va ju faktiskt fordon vi ville ha i dom. Men ja ska tala om en sak för er, nu har vi alla fyra olika fordon man kan få ;) Mohaha! Häftigt va!
Nåväl skit i kinderäggen, de är ändå bara onyttigt...men helvetes goo choklad ;) hihi

Jag har då faktiskt äntligen börjat bli frisk, riktigt skönt! Men det känns att man legat så länge för ja orkar typ int nå. På idrotten igår vart ja då som deprimerad, helt sjukt vad motion är en färskvara ;S Så jag försöker tala om för mig själv att börja ut o röra mig bara för att bli allmänt piggare (o kunna få på mig mina kläder, hihi!) Men man mår ju bättre överlag av att typ bara fara o gå om kvällarna. Ja o dessutom tror fan vissa att ja är gravid o då börjar det ju som vara dags att göra något åt de :P

Helgen som var så va det marknad i Arjeplog, o dit ville jag ju som gärna men inte utan robert o han vill ju verkligen inte dit så... Nåja vi åkte iallafall dit över dagen på Lördan o kollade runt lite åsså var det skotertävling på vattnet där min kära bror skulle vara med så det var ju ett måste att kolla på, o ja blev då så stolt för brorsan ägde ut dom andra totalt ;) ;D Men tyvärr så hade vi ju typ nå småungar med oss för dessa jävla pojkar klagade hela jävla dan att de va kallt, dom ville hem, de va de ena o de andra så ja så helvetes förbannad typ vid 2 så de va ju bara skynda sig hem för att få tyst på dom där jävlarna. Kändes faktiskt riktigt tråkigt för ja fick stressa som fan för det hade ju kommit upp lite gamla kompisar som ja vill hinna få prata med men men... Nästa gång far ja själv..

På kvällen så blev det 3 cider för mig, men lite mer för Robert.. De va ju fest lite överallt. Först va vi hos Tobbe Almgren o sen hos Oskar Ploom o Bambi o sen tillbaka till Tobbe o tyvärr så blev det aldrig Toxic men skit samma, skönt o fara hem o sova :) Nä, de där festarlivet är ingenting för mig! Men iallafall vill ja passa på att säga att ja saknade Matilda o Emelie på festerna... de hade vart kul om ni va där ;)

Nä alltså nu ids ja fan inte skriva nå mer..
Ha de, Pöss!


RSS 2.0