Ni får mig att må dåligt..

Nu ska jag säga som det är en gång för alla. När jag o Robert blev tillsammans hade vi det inte så bra på grund av det han gjorde mot mig. Men tiden har gått o jag har kommit över vissa saker, men bara vissa.. för ska någon hela tiden dra upp sådan som tidigare hänt så kommer jag ALDRIG att bli lycklig, o önskar ni mig så ont så säg det då bara åt mig. Jag klarar inte av att hela tiden få gå igenom samma process om o om igen för det gör att jag gräver min egna grav.
Visst, nu har jag ju några solstrålar i mitt liv som gör allt lite lättare men tyvärr kan inte dessa personer få vissa att åxå glömma det som vart. Det som rör mig är något jag själv tar upp o funderar över o ber om råd när ja känner för det. Annars vill jag inte att någon annan utomstående lägger sig i mitt liv...
Robert är den jag älskar, min bästa vän o de spelar ingen roll vad som tidigare hänt för ja kommer inte lämna honom o jag vill få leva i nuet med honom. Jag vill glömma det som vart!
Det vet ja att de kommer kanske alltid finnas såna människor som gillar att prata, inte mig emot, men inte om mig. Har ni något att säga om mig, kom till mig då?! För det är så jag vill ha det.
Visst, i den här kommunen är det nog inte alltför lätt men ni kan väl prova iallafall?
Så kort sagt, jag sköter mitt liv o ni sköter....ert... liv! Väldigt enkelt :) (Y)
Jag tycker det är skönt att få reda ut saker som verkar vara ett frågetecken.

Ha de, Pöss!

Va ska man säga...?

Ja nu har jag fått det bekräftat, killar snackar skit o sprider saker vidare som man säger... fast denna gång kom det ju inte fram på rätt sätt. Ja önskar bara att dom som nu säger allt vidare kan väl för HELVETE säga som de va! Men skit samma, är personen i fråga inte intresserad av att veta hur de enhentligen va så skiter ja då i de.

Iallafall så slipper ja då nu sitta vid min dator för nu har vi tagit Robbans dator hem till mig :) Hihi! Så jag tror nog de blir bra.. Lite bättre åxå o sitta vid ett bord med datorn för tidigare har jag ju suttit i sängen o de är ju inte så skönt alltid :P

I helgen som var så va vi i älvsbyn hos pappa o bara tog de lugnt, ja tror ja mest sov hiihi :P Vi for till Glommers o köpte en bil som pappa skulle ha o då passade vi på att köra Saaben som nu är Roberts till gråträsk så de va som små kul ;)
Ja, mer kan ja väl inte säga om helgen :)

Ha de, Pöss!

söndag.

Jaa skitkul helg då... I fredags hade ju jag tänkt ut o festa som ja nu sett fram emot men ja kring 9 fick ja feber igen så de va ju bara fara hem o lägga sig helt i sin ensamhet! Nu är ja jävlat less på att vara sjuk.
Å inför lördagkväll bad ja robert att vara hemma med mig istället för att supa den kvällen åxå, o tur är de väl att han är så snäll så han stanna hemma med mig :) Ja o robban har laddat hem o börjat se Mysteriet på Greveholm ;) De är ju megabra! hihi. Så idag när ja vakna försökte ja väcka pojken så vi kunde fara hem till han o setta igång nå avsnitt :P Men efter en stund somna vi då båda o sen har vi väl inte gjort så mycke mer, va o hälsa på Linus o Emmelie en stund o nu for då dom två o Robert på bio men ja orka då fan int se så ja for hem så nu sitter ja här under täcket o ser istället TopModel ;)
Ja känner mig då bara sjuk.. ska ringa sjukan imorrn så får vi väl se...
De är ju som int kul o vara hängig hur länge som helst för ja hade ju som planerat att försöka bli av med några kilon, bara sådär så de inte spårar iväg men de är ju inte lätt när man mår såhär.

Ha de, Pöss!

Skellefteå idag igen..

Ja idag var vi tvungna fara till Skellefteå igen eftersom tanten på ägverket sparade allas kort fel förra gången... Men skönt iallafall att slippa vara i skolan. Ja Elina o Amanda hann dessutom shoppa en hel del ;)
Jasi, finns de nå mer intressant(?!) att berätta... Tjaaa i helgen ska då ja o Matilda festa o fira hennes födelsedag å ja tror de blir skitkul! Är ju bara hänga på så ska vi nog fixa lite party ;D Ja längtar då som fan, de va ju nu ett tag sen man festa o sist fick ja ju magsjuka så...

Mycke mer har ja inte att säga...
Ha de, Pöss!

Tufft!

I tisdags hade ja feber, igår hade ja feber, idag har ja feber! Fast de är bara idag ja stannat hemma... Känns ju ändå som viktigt att vara i skolan nu för tiden :) Igår körde ja lastbil, hur jävla kul som helst! Ja sa de till Robert när ja komme hem: Tro mig, ja kommer bli en jävligt bra lastbilschaufför!! Nåja han kanske inte trodde på mig eller nå, men ja lovar er... It´s my future! Hihi :P Så det hade ju som vart bra o vara i skolan idag eftersom vi skulle fortsätta köra men ja kan ju inte bara skjuta upp feber för de blir ju knappast bättre...

I helgen ska vi nog till Gråträsk o gräva potatis åsså va de visst nå kalas där :P Åsså ska ju Hugo försöka göra nå valpar nu i veckan så de blir ju spännande o se hur de går :)

Robert är mitt liv, ja älskar han!

Ha de, Pöss!

RSS 2.0