Blääää

Åh förbannade mensvärk!! Var ju skit längesen sist så ja måste fan ha glömt hur de va. Tycker inte heller nå tabletter hjälper :( Nåja de är väl bara stå ut..


Det närmar sig..

Nu är de minsann inte länge innan jag börjar i Umeå :) Känns riktigt spännande! Min rara far har hjälpt mig hitta en lämplig bil att pendla med. Den är inte snygg men billig :)

Var till Umeå igår eftersom ja följde min syster med hästen till ATG Kliniken, så då passade ja på att hälsa på hos uppfödaren och fick kika på valparna som nu är 6 veckor.. riktigt söta! Blir roligt att vara med när den andra kullen föds som jag har stora förväntningar på och det är ju ur den kullen ja kanske behåller en.. men vi får väl se om någon av valparna duger ;) Har hur som helst börjat fundera på några namn som skulle kunna passa bäbisen men ja avslöjar inget :)

Annars händer det inte så mycket, känns som man nu bara väntar på sommaren.. och det gör jag bäst med att anmäla till olika utställningar. Verkar bli Finland en del i sommar :)

Slut surrat... Pöss!

Umeå, here I come!

Det absolut bästa som hänt mig på väldigt länge är det att jag fått jobb i Umeå på en djurklinik. Så 1a maj kommer jag att börja där på Veterinär'n På Röbäck!!! :D fatta så underbart att få jobba med mitt stora intresse! Jag kommer att på på en kennel under veckorna och köra hem till Arvidsjaur på helgerna :) Då kanske man tar med sig en valp hem... Vem vet ;)
Nåja nu slipper ja då iaf hemtjänsten och det känns bra med tanke på hur vissa betett sig.

Idag kom brevet från Skatteverket och jag blev minsann inte besviken! Det blev faktiskt ännu bättre än förra året... Och då var det ändå inte illa ;) Gryyyyyymt!!!

Åh, livet leker! Veckan och Påsken tillbringas i Gråträsk så man bara mår<3
Pöss!


RSS 2.0