Min älskade älskade älskade...

Kan ni förstå känslan då han sitter o ser mig rakt in i ögonen o jag vet att imorgon kommer jag svika honom..
 
Hur kommer jag klara av detta?? 
 
Till min Castor:
Du kom till mig och Robert en dag och förändrade våra liv.. Din glädje ooch din charm! Du har gett mig så otroligt många fina stunder och jag hoppas du kommer bli lika älskade som du alltid varit hos oss <3 Jag är ledsen att det blev såhär men det är för din skull.. Jag kommer aldrig glömma våra stunder tillsammans och jag hoppas du förlåter mig för detta beslutet. Min för evigt älskade Castor <3
 
 
 

Torsdag 5 sep.

Snart helg!! den här veckan har gått jävla fort ju...
Jobbar gör jag varje dag och känner mig helt slut när jag nu jobbat trots att jag varit sjuk. Men ja trivs bra som tusan så det gör väl det hela mycket enklare.
Igår var jag o hälsade på Emmelie och Alfred igen, så himla fin han är!! Efter det hade ja en liten dejt med Johan hemma hos Amanda.. o nää de va ingen riktigt dejt men de låter lite roligt att säga så! Med ifrån henne fick jag alla sidor som hon suttit och sammafattat om alla stjärntecken så idag efter jobbet satte jag mig ner och började renskriva allt.. än så länge har jag bara skrivit 10 st A4-sidor så jag tog mig en lite paus för bloggandet.
 
Middag måste ja då försöka påminna mig själv att äta innan jag dra vidare på äventyr ikväll :) tänk att det är fredag imorgon, det blir himla spännande att se om min fredag blir som planerad eller om det skiter sig! Ni kan väl hålla tummarna åt mig?!
 
Inom några veckor kommer jag att skiljas från ännu en livskamrat och jag känner hur ångesten och sorgen börjar smyga sig på, sakta men säkert. Jag är så rädd för att må sådär dåligt igen.. Jag önskar verkligen att jag hade facit i hand så jag visste hur min framtid kommer se ut, då hade ja kanske kunnat lösa allt på ett annat sätt men tyvärr så har jag inte den fördelen..
 
Ja lägger iallafall upp en bild på min (mosters) sockertopp, Novalie! <3
 
 

Längesen..

Att det var längesen ja skrev här de vet ni nog alla..
Mitt liv ser helt annorlunda ut idag än sist ja skrev, men de är till det bättre antar ja! :) Idag mår jag superbra, det känns och antagligen så syns det åxå med tanke på så många komplimanger jag får om att jag ser ut o må bättre :)
Jag bodde i våras i en stuga i skogen som låg jättefint till och bara 1 mil från Arvidsjaur. Ja trivdes till en början som fisken i vattnet men efter ett tag kändes de vara dags att röra på mig igen. Nu bor jag i en etta på samhället och är så nöjd över min fina lägenhet.

Sedan början av mars, då jag blev singel så har jag lärt känna en massa underbara människor som förgyllt min tillvaro. Jag nämner inga namn men ni vet vilka ni är <3 Min vår och sommar har innehållit en mängd roliga stunder och jag kan inte annat än minnas denna tid som en början på resten av mitt liv!

Dessutom måste jag bara få säga hur otroligt stolt jag är över min kära vän Emmelie som blivit mamma till en helt underbar pojke. Han har även en riktigt fint namn, precis som min bror, Alfred <3
Emmelie o Linus, ni har gjort något väldigt vackert!!

Puss på er alla fina människor som hjälpt mig igenom dom mörkaste dagarna o fått mig att se ljuset igen! :D

På återseende!!

RSS 2.0