Killar kan åxå...

Pratet om att det bara är tjejer som ljuger o pratar skit det måste ja bara få säga säga att det är den största lögnen! Visst det är väl kanske till en viss gräns mindre av det men de förekommer faktiskt. Men tänker man efter kanske det är en tjej som ligger bakom det i slutändan, men iallafall?! Man blir ju fakitskt lite smått orolig... Håller verkligen ALLA på såhär?
Nåja hur osm helst så är det ju så att dom gräver ju sin egna grav, oavsett vad det är dom gjort. Men hur man egentligen beter sig mot sina vänner skrämmer mig!

Jag är då iallafall på vaäldigt dåligt humör idag.. åxå!? MIn migrän har typ kommit tillbaka så de är helt sjukt så ofta ja har det =/ Åsså har ja väl dessutom pms på det så de är ju toppen!
Ååååh, ja vill typ fara på semester, en riktig semester som när man va barn typ. Man blir ju fan sur av att bara dagarna går o man gör int ett skit.
Men i helgen skulle det väl vara Sameland så då blir de väl till att läska lite, förhoppningsvis ;) Ja hade då skitkul sist ja va där så :)

Näe nu ids ja då fan int skriva nå mer..
Ha de, Pöss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0