Vänner, mina vänner...

Asså när man inte har något att göra börjar man ju sitta o tänka på hur allt va förut... Först o främst, Amanda Alnqvist, vi som va så mycke med varandra förut.. vart tog de vägen? Fast vi har ju faktiskt pratat om att du ska komma o hälsa på men de känns ju inte alltid som tiden räcker till... man har ju som alltif något annat för sig, tyvärr =/
Å Joanna Löfbom, vi måste ju faktiskt åxå fixa oss en helg tsm ;) Åsså kommer ju då Maja, ja vet att du helst inte vill tillbringa din tid här i "stan" men de vore ju kul om du komme o va med oss nån helg! De va ju så längesen, å de är ju dessutom snart bröllop så vi kanske skulle ha planerat ihop nå, lr? :P

Tänk ändå vad tiden förändras, man inser mer o mer vilka som betyder något...o som alltid gjort det. O sen även hur folk gör för att få nya vänner lr kanske låssas vara ens vän för att kunna bedra en :S Sen lär man sig vilka som pratar skit o vilka som säger de dom tycker, sanningen. Meeen, detta kan man väl älta i evigheter.. men man lär sig iallafall dag för dag...

Ha de, Pöss!

Killar kan åxå...

Pratet om att det bara är tjejer som ljuger o pratar skit det måste ja bara få säga säga att det är den största lögnen! Visst det är väl kanske till en viss gräns mindre av det men de förekommer faktiskt. Men tänker man efter kanske det är en tjej som ligger bakom det i slutändan, men iallafall?! Man blir ju fakitskt lite smått orolig... Håller verkligen ALLA på såhär?
Nåja hur osm helst så är det ju så att dom gräver ju sin egna grav, oavsett vad det är dom gjort. Men hur man egentligen beter sig mot sina vänner skrämmer mig!

Jag är då iallafall på vaäldigt dåligt humör idag.. åxå!? MIn migrän har typ kommit tillbaka så de är helt sjukt så ofta ja har det =/ Åsså har ja väl dessutom pms på det så de är ju toppen!
Ååååh, ja vill typ fara på semester, en riktig semester som när man va barn typ. Man blir ju fan sur av att bara dagarna går o man gör int ett skit.
Men i helgen skulle det väl vara Sameland så då blir de väl till att läska lite, förhoppningsvis ;) Ja hade då skitkul sist ja va där så :)

Näe nu ids ja då fan int skriva nå mer..
Ha de, Pöss!

Burnout tävling


En bild på syster o jag sen ja blev lika blond som hon ;)
Igår efter att pojkarna slutat jobba åkte vi till Lycksele för att kolla på Burnout-tävlingen :)
Vet inte riktigt vad mer de finns att säga!? I veckan jobbar Robert förmiddag så då kan man ju nästan sova tills han kommer hem :) Hihi..

Ha de, Pöss!

Vems lag? Vems sida? Ja, MIN!

I dessa tider vill jag bara tala om för er alla att såhär är det:

Jag står på min egna sida med mina egna åsikter o vad andra bråkar om de skiter ja fullständigt i, har någon gjort mig illa så är de ju antagligen de ja inte tycker om personen för.
Jag behöver därför inte rådfråga mina vänner vad ja ska säga eller kanske till och med ha med någon person när ja kanske ska prata med den som gjort mig illa.
Det är faktiskt ganska sällsynt bland vissa tycker jag men gör ni så, inte mig emot, ja klarar mig!

Men inte vet ja, vars kommer egentligen detta bråk från? Är det personer som mår så dåligt psykiskt att dom måste förstöra för andra eller är det enbart rent idioti?! Det är faktiskt den frågan ja helst skulle vilja ha svar på för resten, de vet ja nog redan ;)

Smöra, det gör man på mackor... inte för människor o ja lovar er, nog må ja se blåst ut, men sånt är inte fallet! Ni, kära människor har lärt mig skilja på falskthet, ärlighet, sanning och lögner så fortsätt...fortsätt med detta för ja blir så helvetes nöjd av dessa barnsligheter. Åå då menar ja NÖJD! Att ja äntligen har något att skratta åt ;D TjooooHooooo!!!

Dessutom vill ja bara tillägga att de är ganska fränt att ett bråk såhär fort kan flytta sig till internet för de är ganska spännande nu för tiden o läsa vad alla skriver, för idag hamnar man väl hos polisen så fort man vill prata med en människa via telefon, så de är ju bäst vi håller oss här.. där dessutom hela världen får höra ;)! MOHAHAHA!

Ha de, Pöss!


Emelie är bakis o ja är dålig i magen!

Fredagskvällen tillbringade jag i malå med mion syster o hennes pojkvän :) Full blev ja iallafall o ja, mer finns väl inte att säga om kvällen :P
Igår, Lördag drog vi tjejer igång o festa igen. Vi startade upp hos Anna Renberg sen drog vi till Häggbom där vi nog kanske inte riktigt va välkomna, konstigt nog! Någon verkar ha förgiftat honom eftersom han faktiskt "vart" en väldigt nära vän till oss alla :S Hur som helst så fick jag då höra en massa jävla dynga! Så jaa tjejer, ni gjorde faktiskt min kväll bättre... för nu fick ja säga öga mot öga vad ja tycker. Fjortis-snack, om ja ska vara riktigt ärlig! Tack underbara flickor för pratstunden *leeeeer* Mohahaha! Me like!!!

Åsså såg ja en übersnygg kille igår... grrr!
Ja min pojkvän alltså, så fuck you!

Ha de, Pöss! ;)

Går livet baklänges nu?!

Haha för ni som har sett så räknar det nu minus på hur många dagar de är tills ja fyller 18 ;S Det är alltså -14 dagar kvar.. HAHA! Så livet kanske börjar gå baklänges när man nu redan fyllt :P

Aja hur som helst så är ja då bara ledig om dagarna o väntar på att karln ska sluta för han jobbar helt sjuka tider! Vi får nästan inte träffas nå, bara typ sova tillsammans :S Nåja snart har han väl förhoppningsvis jobbat klart!

Ha de, Pöss!


RSS 2.0