Vänners svek

Jag fick denna fråga för några dagar sedan:
"Vad tycker du är det elakaste en vän kan göra mot dig?"
Jag svarade: Självklart att hon "tar" min pojkvän! Men...
 
Det stämmer nog egentligen inte. Om min kompis lyckats vara med min pojkvän så var han ju egentligen inte min. Den personen som det är menat att man ska vara med gör ju inte så mot en så egentligen kanske det bara är ett plus om man har en så "snäll" kompis som bevisar det för en? Naturligtvis känner man sig nog fruktansvärt sviken av både partner och vän men jag tror ändå att det är en någorlunda lätt sak att komma över.
En kompis till mig blev däremot utsatt för något som jag undrar om det faktiskt kan ta priset som det elakaste en vän kan göra. Saker som jag säger till mina vänner i förtroende är ju ofta såna saker som absolut inte får komma vidare.Vad händer då om detta förtroende bryts och saker och ting kommer ut? Dessutom kanske de kommer fram till någon som ABSOLUT inte bör få veta något. Då kommer ju frågan: Ska man ge igen och sjunka till samma låga nivå genom att dela med sig av dennes hemligheter eller hur gör man? Kommer man någonsin över nått sånt?
 
Vad tycker ni?
och...
Vad är det elakaste man kan göra mot vän?
 

#dindrömminverklighet

Ja mår riktigt jävla bra alltså!
Jag är inte där i livet där jag trodde att jag nu skulle vara men det var nödvändigt att jag hamnade här, o tro mig inget hade vart bätttre. Jag hade en liten familj bestående av pojkvän och våra två hundar, vi var påväg o köpa hus och ta ett steg närmare vuxenlivet. Det tog tvärstopp och jag släpade mig tillbaka många steg. Fast egentligen vet ja inte om det var fram eller tillbaka jag klev. Sorry R att ja skriver de, men de var nog fasen framåt. Nu kanske ni tänker; Vadå du bor i en etta? Just gjort dig av med en av hundarna?! Jo tragiskt tycker jag det är men jag mår faktiskt så jäkla bra trots allt. Jag har lärt känna mycket nya människor som jag älskar att umgås med, tyvärr har jag även förlorat några vänner på truppen men jag antar att de är så man sållar bort dom som inte riktigt står en nära. 
 
Ny frisyr har ja åxå! ;)
 
 

RSS 2.0