Bastu me Matilda ;D Woohooo

Ja igår kväll for ja o Matilda till Framnäs för att hja lite myskväll bara vi två! Så Mata hade eldat bastun så vi kunde basta sen hade vi köpt med oss en massa gott som vi sen satt o vräkte i oss till Pallar av stål ;) Helskön kväll.. Tack Matilda hjärtat för de<3

Imorse skulle vi då köra skoter från Framnäs till Vittjåkk eftersom vi hade friluftsdag med skolan...
Självklart så körde hon Jordgubbe o ja mammas X-trim :P Innan vi for gjorde vi iordning för att göra pinnbröd å de va gott som fan de kan ja lova er ;)

Väl uppe på Vittjåkk for vi ut en massa svängar o körde, bl.a fick vi då hjälpa Sara med hennes skoter som hade grävt ner sig :P Hihi så nog fan är man trött nu såhär på kvällen när man nu vart ute hela dagen!

Nu sitter ja då hos Matilda o Frans med dom o Linus o Robert o får väl se om vi hittar på nå roligt att göra ;)

Ha de, Pöss!

Jordgubbe o Fruktcocktail...

Lördagkvällen blev det att he sig ut, även om ja kanske egentligen kände för att bara ligga hemma. Men stundvis hade ändå ja o Matilda gode skoj :P Men ja var då inte direkt ute länge... Jag låg typ i sängen 00.30!
Det var ju ändå inte så speciellt mycke folk kvar här i Arvidsjaur eftersom de va Malå VM i helgen. Men nån liten kotta var det ändå kvar...

Imorse va en sån där ångest-söndag.. ja satt som o fundera om de här verkligen är de ja vill!? O ja komme på de, näe de är de faktiskt inte! Men jag vet som inte vad ja ska göra för att känna mig nöjd... men de kanske kommer med tiden?!

Ja begav mig då iallafall till Frasses där Matilda Frans o Robert var... Sen bestämde sig ja o Matilda för att fara ut o köra skoter :D så vi åkte med hennes föräldrar ut till Framnäs åsså plocka hon fram Jordgubben (en ET) från bodan åsså tog ja mammas skoter. Vi drog iväg efter skön o komme på att vi skull köra till Arvidsjaur så de gjorde vi... Sen bar det av upp till VIttjåkk åsså sen till Prästberget. Påväg hemåt kom vi på att vi var hungriga så vi lämnade skotrarna på Motorgården åsså for vi till Frans och åt ;) Sen körde vi tillbaka till Framnäs å efter det har vi suttit där o kollat på tv och ätit fruktcocktail ;) Skit gott!

Men nu ska ja väl ta och lägga mig för imorrn blir det ju bilprovningen kl 7.00 ;) Kommer säkert vara väldigt trött men va tusan...

Ha de,Pöss!


Lördag? Söndag? Va fan är de för dag?!

Riktigt jävla fint väder! Ja o Matilda hade egentligen tänkt fara o köra "Jordgubbe" men det blev inte. Nåväl har då iallafall vart ute en stund med Matilda Sara o Kajsa på samhället o ätit lite onyttig mat o lite sådär ;)
Sitter nu hos Sara o väntar på att Matilda ska höra av sig och att Sara ska duscha...

Hela dagen har typ känts som söndag ;S Vet fan inte varför men då är de ju som skönt o veta att det är en till ledig dag ;)
O får väl se hur det blir ikväll om man ska orka he sig ut eller om det blir att sitta inne... Ja är har som lite ångest så lugnt blir det nog iallafall ikväll :P Men man kanske ändå måste ut o spana om man ser nå ögongodis ;) Men de lär väl inte finnas som vanligt... eller mjoo de kanske de gör föresten men de är väl oftast förbjuden frukt (A)

Imorrn hoppas ja då iallafall på att det blir en liten skotertur med flickorna ;D Skulle vara som så kul o köra nånstans åsså sitta o äta vid en eld ;)

Men nu är det nog dags att rycka upp sig.. de är ju ändå lördag :D

Ha de, Pöss!

Sugen nanting!

Började inte förän halv 9 imorse.. skönt o sova lite längre (A)
Har som gott bra för mig i veckan, dom tycker ja är så duktig ;D

Jag följde med mamma till Framnäs o sitter nu o kollar blocket efter bilar o sånt där trevligt ;) Ska få mig nå middag å ja är as hungrig!
Åsså sitter jag ju o myser med min älskade Hugo<3 hihi

Åååååååååh vad ja längtar till helgen.. jag tror det blir en toppenhelg! Men det lär de ju visa sig på söndag om de blev ;) haha men jag ska då göra allt för att det ska bli så bra som möjligt!
Å Matilda...vi ska ha kul! Hör du de ;)

Min fundering idag är faktiskt detta med att vara ovänner...
Kan man vara ovän med någon man aldrig vart vän med?! Jag får typ frågan varje dag: Är du ovän med hon?
Men hur fan ska jag kunna veta de om ja typ först o främst aldrig pratat med na... o då kan ja väl inte direkt säga att vi är vänner?
Å ja vet, ja kanske verkar som en otrevlig o kall människa men jag ger min omtanke till dom som ja tycker förtjänar den, o de är ju tyvärr inte så många... Men dom personerna jag känner väl för vet det nog mycket väl, det hoppas ja då iaf ;P

Men nu ska ja läsa en liten snutt istället för att sitta här o hänga...

Ha de, Pöss!

Vi är bara avundsjuka, ja lovar!

Jaha.. idag var min första dag på Bilprovning :P Skit kul faktiskt! Mycket trevlig personal och lokal. Så idag har det vart mycke ny information som man försökt lagra på minnet. Men eftersom jag har funderingar på att sedan arbeta inom bilprovning så är det mycket intressant o ja tror helt klart de vore ett yrke för mig ;D
Det var inte så mycke att göra idag så vi hann med att kast pil åxå. Ja jag vann ju inte men var då fan inte långt efter :P

Ikväll så var jag först med Kajsa en liten stund sen for vi hem till Sara och efter en stund kom även Matilda. Fy fan så roligt vi hade... De är ju helt underbart o sitta ner en stund o bara svamla bort tiden :P Man hinner ju då prata om allt mellan himmel och jord!

Åsså kom vi ju självklart in på ett mycket intressant samtalsämne:

Ja alltså ni flickor som bara tycker vi snackar skit o beter oss som idioter, självklart är det ju bara så att vi är avundsjuka på er. Ni har förstått detta helt rätt. Vi är absolut inte nöjda med våra liv utan vi skulle helst vilja leva era istället!
Vi eller iallafall jag bryr mig väldigt mycket om vad folk säger om mig så det är bra att ni talar om hur vi/jag ska leva livet. Så jag vill passa på att tacka er för att ni bryr er så pass mycket om mig, det är så värmande att höra!


Nu när jag lättat mitt hjärta och fått det sagt kan ja avsluta de här skrivandet och återkomma sen eftersom ja tänkt fortsätta läsa på en bok ;) Syskonkärlek heter den, helt sjukt bra!

Ha de, Pöss!

Pieske... platsen ingenstans!

Lördag morgon åkte vi mot Arjeplog kl 7.00. Vi had ju som länge nu planerat att fara upp till fjälls och det var i helgen det skulle ske. Jag, pappa, Frida och hennes Daniel var det som for. Vi hade tre skotrar med oss på släpet och en hel del mat ;)
Lördag var det tyvärr inte så speciellt bra väder. Det blåste VÄLDIGT mycke men det gick bra iallafall.
Vi kom fram till Pieske där vi bara tog det lugnt hela eftermiddan o spela kort o lite sånt där.
Söndag var det däremot bättre väder så då tog vi o körde upp till Sulitelma-glaciären och kollade på bland annat Isväggen o så där...
En helt underbar resa kan ja tala om för er!

Bilder finns på:
http://www.pixbox.se/alb_show_id1032162_page0.html
Gå in där o kolla vettja... ;)

Nu ligger jag då i sängen och tror att jag ska ta o försöka somna för jag är sjukt trött o ska ju dessutom upp tidigt imorrn på min första dag på praktiken så.. :P

Ha de, Pöss!

No one's gonna love you when you're old

Kom just hem efter att ha vart på skolan o haft en matte lektion... Y=KX x M ... Fuck it!
Hatar sånt där ;S
Nåväl nu ligg ja bara i sängen o mörg... ungefär som vanligt!
Väntar på att pappa ska komma o sen att fara till Frida och äta middag ;)

No one's gonna love you when you're old
Tror ni de är så? Blommar man ut i tonåren och sen går de bara utför lr?
haha asså ja tvivlar ju men man kanske ska ha de i åtanke ;)

Fast de kanske är som alla andra säger.. man ska "leva livet" medans man är ung!
Vad då som riktigt menas med det!? Om det är att supa o knulla med allt o alla...
Supa är då väl om nått att slänga bort din ungdom?! För hur kul kan det vara att inte minnas nått från dom flesta helgerna... ja mena helgerna är ju faktiskt den största delen av vår fritid!

Alkoholen... ungdomens bästa vän!
De flesta måste ju leva utifrån den tanken...

Nåväl... Det är ju faktiskt upp till var och en hur dom vill använda sin tid.
Hittade iallfall en väldigt bra dikt:

Tiden går sakta framåt
tiden står aldrig stilla
tiden läker inga sår
tiden får en aldrig att glömma
tiden får en aldrig att förlåta
tiden får en aldrig att lösa livets gåta
tiden gör oss bara äldre
tiden låter oss dö
Sedan behöver man inte tiden mer


Näe nu ska ja sluta fundera och göra nån nytta istället...
Ha de, Pöss!

you know...you know

Jaha då sitter jag här vid datorn igen.. fan ja måste skaffa mig ett liv :O
På polisstationen gick de bra o jag och mamma hann hälsa på några bekanta som de var väldigt väldigt längesen ja träffade :P Sen promenerad jag bort till Frida o snålade mig nå mackor, shiiiit va gott ;D
Å Matilda skulle ju med bussen så ja skyndade mig dit för att träffa henne innan hon skulle fara.

Laddad inför nästa helg flickor?! De hoppas ja verkligen ni är för de är JA ;D;D;D
Ååh jag har ett sånt jäkla sug efter att fara ut o ha roligt! Man tänker som inte så mycke då, haha alltså på de braiga sättet ;) hihi!

 Nu måste ja väl till o laga nån middag. Bläääää va jobbigt de kändes! Jag har ju som heller inte riktigt nån matlust så de blir väl säkert varma mackor som vanligt ;) Men he är ju som smultert!

Måste ju bara passa på att säga:
 
AMANDA ALNQVIST, DU ÄR EN SOLSTRÅLE!!!

Ha de, Pöss!

Skin skin som den sol du é...

Jävlar vilket fint väder.. man blir ju tokig av att sitta inne. Tror jag ska ta mig en promenad sen...
Ska på Polisstatioen på en timme. Skönt, dom har ju ringt nu hur många gånger som helst men har ju helt plötsligt inte tid att träffa mig... Men nu tror ja väl ändå vi får de bortgjort ;)

Imorrn kommer väl pappa hit o sover. Det blir ju som kul o träffa han, det var ju ett tag sen. Iofs inte så jätte länge men man saknar ju som lill-pappsen ;D

Å idag far ju Matilda :( Trist som fan men gör väl kanske inte så mycke eftersom ja ändå far bort i helgen!
Men jag är då iallafall väldigt laddad inför nästa helg ;) Tjoohoo :P

Okej.. ja vet att ja tjatar om de men..

Robert ja saknar dig så sjukt mycke!

Ha de, Pöss!

I fucking love her!

Kvällen började med att ja prata me Majsan i 40 minuter.. sen gick ja hem till Frans där han, Hägge o Robban satt o gjorde så lite som möjligt. Till slut komme Tobbe med nyckeln till Motorgården så det blev att fara dit för Robban skulle skruva lite i han fina 123a ;)

Matilda kom dit lite senare... o man blir lika glad varje gång man ser na! Åsså kom hon ju me nå saftigt skvaller så då är de ju ännu bättre ;) I fucking love her!

Å få se imorrn... tre lektioner, Matte Bild o Idrott. Oingen bild har vi o på idrotten ska vi åka skidor som ja HATAR så de blir nog att fara på matten o sen sjukanmäla sig o gå hem ;) De låter väl som en bra idé?!

Ha de, Pöss!


Bilprovningen i 3 veckor ;D

Nu har jag vart o pratat med gubbarna på bilprovningen här i Arvidsjaur o där ska jag praktisera i 3 veckor :) De blir ju som spännande :P Tobbe va så himla snäll o skujtsa dit mig, tack!
Skönt att slippa vara i skolan iallafall ;)

Undra bara vad man skulle ha gjort ikväll...
Jag skulle egentligen ha städat men ja känns fan inte orka. Jag känner mig som så konstig i kroppen!? :S

Nu skulle ja iallafall ha kilat iväg o gjort mig nån mat ;)

Ha de, Pöss!


Tjoohoo!! Klar i skolan!

Å gud så underbart, nu är jag äntligen klar i skolan ;D Hur skönt som helst! Men nu måste jag ju hitta en praktikplats o ja vet ju inte vart ja vill vara... de är fan svårt!
Åt lunch med Matilda även idag, men då blev det Bullens korv o bröd... men de är ju hur fint som helst ;)
Nu sitter jag o väntar på att mamma ska komma så vi får fara till Joanna Therese o klippa oss...
Sen ska jag vänta på att Matilda ska sluta så får vi se om det blir nån promenad idag :P

Asså ja känner mig ändå på riktigt bra humör... De flesta inläggen här är ju faktiskt ganska sorgsna men nu tusan ska jag fortsätta vara den glada människa jag är för de är ju fan ingen ide att gräva djupare diken än vad som redan är... O ja ska heller inte låssas vara svag för de är ju inte så de är ju isånafall bara mig själv jag lurar o vad tjänar de till?!

Hur som helst så ska då jag he mig iväg nu.. orkar fan inte sitta inne i de här fina vädret ;)

Ha de, Pöss!

Typ cancer i håret? ;S

Så fort jag slog upp ögona fick ja se något underbart... tihi:$ Det var väl kanske inte det smartaste men ja vet inte hur fan ja ska göra!?

Nåväl.. på skolan va ja trött som ett as, ja satt me boken och försökte läsa men de gick fan inte... På rasten tog ja o Elina vår lilla paus i omklädningsrummet ;) Då blev ja faktiskt lite piggare men då kom istället huvudvärken *suck*!
Å vid lunch ville Matilda o äta med mig så då stack jag från skolan... Vi åt på Afrodite, hur gott som helst!!

Sen följde ja med Frida hem åsså fick hon hjälpa mig att ta bort löshåret :P
Men herre gud, vilket jävla jobb... o ont gjorde det. Nu kan ja då passa på att säga att jag har dubbelt så lite hår som innan jag satt in de. Så nu blir det väl att klippa page lr nå ;S Lika bra att passa på att göra nån ny frisyr när det ändå ser ut som ja har cancer i håret.. lr det såg då iallafall ut så medans vi höll på o ta ut de :P

Ja blev bara så "Matilda-sugen" sen vi va klar så ja for dit o hälsa på en sväng... De va bara Frans, Matilda o Robert där o dom låg o såg på tv så de va som smultert :)

Å fy fan ja känner mig inte taggad att fara på skolan imorrn.. men däremot att fixa till äckel-håret :P

Ha de, Pöss!


Söndag, dagen för all ångest?

Gick o la mig kl 05 imorse o sen kl 09 ringde Frida och ville att ja skulle hjälpa henne o Daniel att bära in grejer i deras lägenhet som dom just fått tillgång till. Väldigt fin lya!
Så efter 4 timmars sömn o ingen mat började ja bära grejer till 3:e våningen o de tog fan knäcken på mig.. usch så trött ja blev :P

Sen så komme Majsan hem till mig o vi prata en stund sen drog vi till Matilda som så sött satt o vräkte i sig frukost bestående av O´boy o rostade mackor ;) Ja o där i soffan blev vi ju liggandes ett bra tag tills pojkarna kom in o fyllde vattenballongen som dom sen skulle ut o kasta... haha dom kommer ju fan på allt :P

Maja for hem o då bad ja Matilda följa mig så ja fick äta lite åsså plocka vi upp Sara på vägen så hon följde åxå med. Hem till Matilda sen igen där Sara värmde nå mat o sen så... jaa där har vi då suttit hela kvällen! Eller Sara for tyvärr hem ganska tidigt :(

Ja kände ett väldigt behov av att få träffa Robert så jag gick dit och såg slutet på Benjamin Button´s Otroliga liv (lr hur de nu stavas:S) sen gick vi tillbaka till Frans för dom skulle spela Monopol ;) Men först såg vi klart Wipeout o sen Sanningens ögonblick :) Efter de satte dom igång o spela...
Men helvete, mina ögon gick ju fan i kors så ja tänkte att det var nog dags att gå hem o sova!

Å mina satans lampor i lägenheten ger ju upp, både i hallen o på toan... kul att man inte ens har ett fönster på toan så ska man skita får man fan göra de i mörker ;S Kuuuuuul!
Nåja nu ska jag nog iallafall sova...

Ha de, Pöss!

Lördag, och dags att ha kul!

Mitt humör började faktiskt svänga uppåt o ja kände mig ganska glad faktiskt... men sorgsen inombods kanske...
Jag Maja o matilda kom iallafall överens om att vi inte skulle sitta inne under kvällen så de blev att klä upp sig o he sig ut o busa :P
Kvällen började hos Matilda där vi hade som trevligt sen for vi ut på raggen :)
Allsång tillsammans med Linnéa o sådär alltmänt trevligt...

Några ord och sms gjorde mig väl lite sorgsen men vad ska jag göra?
Det var du som lämnade mig!
Jobbigt är det men ja tror vi kommer över det...

Iallafall så är då Majsan här med mig o vi sitter o pratar så ja ska väl vara lite social me henne nu ;)

Ha de, Pöss!


Ikväll försvann allt...

Att förlåta dig va inte ens svårt för mig... Ja kan inte lämna någon ja älskar!
Ditt beslut kanske är det bästa just nu men i mitt hjärta kommer det alltid vara fel.
Jag dros till dig av en anledning o ja minns än idag första gången jag såg dig...
Helt sjukt att ja minns exakta ställena o allt kring om dig!?

Iallafall så är det då så nu att det är slut imellan oss o ja känner mig så tom, så tom!

Det tar en dag att fatta tycke för någon,
en vecka att börja gilla någon,
en månad att börja älska någon..
men det tar ett liv att glömma!

Ja älskar dig Robert!


Äntligen Fredag!

Nu är de äntligen helg ;D Å vet ni.. jag mår faktiskt mycke bättre fastän ja inte riktigt vet hur de blir än. Men det är nog som alla andra säger, De löser sig!

Jag har ju ingen lektion idag så nu ska ja väl duscha o lite sånt sen ska ja väl vänta på att Matilda ska vakna, hon va ju åxå ledig idag ;D Tjoohoo! :P
Åsså får ja hoppas att vi kommer på nå busigt o göra ;)

Men nu ska ja gå o äta mina varma mackor som ja håller på att göra :P

Ha de, Pöss!

It´s about the dark side...

Jasi, enkelt att sammanfatta dagen... Jag har sovit, sovit o sovit, ätit ett äpple och funderat över mitt beslut.
Jag har iallafall kommit fram till hur jag vill göra o de kanske inte är det bästa, vem vet men ja känner att det är faktiskt det enda alternativet för mig nu...
Men eftersom vi är två så måste två beslut tas o jag hoppas vi är överens! Men de vet ja int än men allt jag gör just nu är att vänta på ett svar.

Hmm.. ni har inte än fått se den ljusa sidan av mitt liv. Men de kommer, de lovar jag ;)
Gör man en sån här start kan de ju bara bli bättre!

Nu ska jag nog iallafall försöka sova..
Ha de, Pöss!

*Suck*

Ja jag har ju egentligen skola idag... men jag tar mig då inte upp ur sängen där jag då ligger nu.
Ögona alldeles blodsprängda o ingen ork i kroppen, det blir nog att ligga här resten av livet!

Jag hatar att må så här dåligt.. För när ja väl mår dåligt så är de så sjukt..
Åsså börjar man tänkte tillbaka till när man va typ 3 år. Ååååååååh va ja längtar tillbaka till den tiden, helgerna var underbara.  Man satt hemma o kramades med mamma och pappa o åt popcorn o såg film, det var de bästa man visst... Men så är de väl kanske fortfarande men allt har ju som förändrats så mycke sen dom skilde sig o så...
Men de kan ja lova er att ja fick nog den bästa starten på livet där ja verkligen fick känna på att vara lycklig för ja har haft världens bästa barndom!
Så tack mamma o pappa för de, Ja älskar er<3 <3 <3
Iallafall så är de väl så att den tiden kommer inte tillbaka o man måste väl bara göra det bästa av tiden nu...
o ja trodde väl på ett sätt att den som skulle ta över att göra mig lycklig hade kommit till mig, men ja kanske hade fel?!

Nu är ju bara frågan om jag själv kan ta hand om de här o göra någon skillnad lr om jag ska vänta o se om de kommer automatiskt...
Men iaf ska jag då inte skriva så mycket mer nu för ja skulle väl egentligen kunna sitta här hela dan men måste väl avsluta nånstans.

Ha de, Pöss!

Bästaste bäst Emma!!!!

Tusen Tack Emma Thiede som designade min blogg så fin ;D <3

Måste väl börja nångång :P

Ja, det är väl bara att ja börjar skriva i väntan på att Matilda ska hjälpa mig med utseendet på sidan, för just nu ser de ju ganska tomt ut :P

Nåväl ja kan ju då börja berätta lite om mitt liv...
För ca 7 månader sen gjorde jag något ja aldrig själv hade trott att ja skulle göra, ja flyttade till Arvidsjaur! Så här idag ser ja väl att det är bland det bästa ja gjort i mitt liv. Ja kände att jag var som klar i Arjeplog.
Anledningen till att ja flyttade hit var ju för att ja skulle byta linje till Fordons istället för BST (BilSystemTeknik) som ja gick ett år.

Nu har jag iaf snart gått ett år på Fordons i en klass med bara killar..hihi! Inte alltid så kul men jag lever då än så länge ;)
En pojke har jag åxå fått mig, en sån där typisk fordons-pojke...Sluskig men ändå fräsh, Snygg och väldigt väldigt goo. Fast har han ju inte behandlat mig så speciellt bra men ja tycker ändå så sjukt mycke om han!
Å på köpet lärde ja känna Matilda Johansson, en äkta liten sötsak<3
Men självklart får jag ju inte glömma att nämna dom andra underbara människor ja lärt känna, o ja tror nog ni vet vilka ni är ;)<3

Jag bor ensam i en ettan på Östra Skolgatan o trivs som fisken i vattnet ;D Jag har iofs ganska svårt att hålla det snyggt i läggan men det hör till min natur ;)

Näe nu ska jag nog sluta skriva för tillfället... Men de kommer mer sen ;)

Ha de, Pöss!

RSS 2.0